Przejdź do Sklepy → Połącz sklep Etsy i zatwierdź dostęp na Etsy. Prosimy tylko o to, czego wymaga proces: odczyt Twojego sklepu i ofert oraz tworzenie i aktualizowanie ofert.
Twój plan określa, ile sklepów możesz połączyć (Starter 1, Studio 3, Scale 10). Sklep może być połączony jednocześnie tylko z jednym obszarem roboczym ArtworkPilot.
„Wymagane ponowne połączenie”
Dostęp do Etsy wygasa, jeśli nie jest używany przez dłuższy czas lub jeśli cofniesz go na Etsy. Naciśnij Połącz ponownie na stronie Sklepy; Twoje produkty i wersje robocze pozostaną bez zmian.
Odłączanie
Odłączenie natychmiast usuwa zapisany przez nas dostęp do sklepu. Oferty, które są już na Etsy, nie zostają zmienione.
Nazwa „Etsy” jest znakiem towarowym Etsy, Inc. ArtworkPilot korzysta z API Etsy, ale nie jest popierany ani certyfikowany przez Etsy, Inc.
